Sakerhet 2400Px 1920X1280
Sakerhet 2400Px 1920X1280

Om oss

”Vi var här igår, vi finns här i morgon också”

Henningsons grundades 1939 av Alex Henningson i Enviken, norr om Falun. Sedan dess har mycket hänt. Med åren har den lilla enmansfirman växt till ett vässat och väletablerat företag med 125 anställda.


Vårt löfte

Om du väljer att anlita oss finns det några saker du kan vara helt säker på, oavsett storleken på uppdraget eller vem du är. Detta är vårt löfte till dig, det här är vad du får:


Kompetens

Henningsons är ett anrikt företag. Vi är erkänt bra på det vi gör och det är vi stolta över. Som företag strävar vi alltid efter att fortsätta utvecklas med nya tjänster, nya möjligheter och ny kunskap. Vi ser till att våra skickliga medarbetare är uppdaterade på det senaste, både i fråga om teknik och regelverk.


Engagemang

Henningsons har alltid haft långa kundrelationer och återkommande kunder. Kanske för att vi är genuint måna om att lösa varje uppdrag på bästa sätt, kanske för att vi noga följer upp våra jobb? Vi vet också att våra kunder uppskattar snabb service och snabba svar – att vara kund hos oss är enkelt.


Pålitlighet

Ordning och reda är viktigt, både när det gäller att sköta ett företag och för att rätt tekniker ska vara på rätt plats vid rätt tid. Vi är bra på ordning och reda och struktur. Det gör att vi kan hålla vad vi lovar. Och det gör att du kan lita på att vi finns här imorgon också.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco