Kontakt 1920X800
Kontakt 1920X800

Storkök och restauranger

Vi är agent för ett flertal kvalitetsmärken och har mångårig erfarenhet av att projektera och bygga proffskök i olika storlekar – allt från små cafékök till stora restaurangkök och produktionskök.

Hur stor ska kapaciteten vara? Hur många ska jobba i köket samtidigt? Vad ska tillagas eller bakas? Ge oss fakta, så tar vi fram förslag på planlösning och utrustning till ditt proffskök – nytt eller ombyggt.

Vi dimensionerar, säljer och installerar köksutrustning av högsta kvalitet, bland annat från WexiödiskRationalHälldeGranuldisk, GetingeGramCoffee Queen och Haglunds.

En del leverantörer drar så snart grejerna är på plats, men så jobbar inte vi. För oss är installationen bara början. Vi är måna om att allt ska fungera på bästa sätt och är snabbt på plats om något skulle behöva justeras. Dessutom ingår utbildning och garanti alltid tillsammans med levererade produkter.

Med rätt underhåll och service ökar produkternas driftsäkerhet och livslängd. Våra servicetekniker har mångårig erfarenhet i branschen. Det innebär snabba och kostnadseffektiva servicebesök. I våra servicebilar finns det mesta för att direkt lösa olika driftstopp. Vårt motto är ”first time fix”.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner