Kontakt 1920X800
Kontakt 1920X800

Säkerhet

Henningsons är en komplett leverantör av trygga och säkra inbrottslarm, brandlarm och passersystem i Falun och Borlänge. Som komplett leverantör tar vi ansvar för hela arbetet – från projektering till färdig installation. Inga andra installatörer behövs.

Brandlarmets allra viktigast uppgift är självklart att rädda liv, men samtidigt kan det rädda stora ekonomiska värden. Ett annat sätt att minska risken för ekonomiska skador är att installera ett inbrottslarm. Vill du öka säkerheten ytterligare finns möjligheten att installera CCTV (övervakningskameror). Allt det här kan vi hjälpa dig med.

Utöver larm installerar vi även passersystem – trådbundna eller trådlösa kvalitetssystem – i alla typer av fastigheter, bland annat i affärslokaler och i flerfamiljshus. Förutom att passersystemet ser till att bara behöriga får komma in finns ytterligare möjligheter. Systemet kan till exempel även användas för bokning av tvättstugan i ett flerfamiljshus. Bokningen görs via tagg eller mobilapp och därefter får bara den som bokat tillträde till tvättstugan – smart, enkelt och tryggt.

Larm i Borlänge & Falun

Henningsons är certifierade inom både brandlarm och inbrottslarm. Certifieringarna revideras årligen av SBSC (Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering) som är ett oberoende ackrediterat certifieringsorgan. Vi installerar och levererar larm i både Borlänge och Falun.

 

   

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner