Kontakt 1920X800
Kontakt 1920X800

Elinstallationer

 

Säkra och trygga elinstallationer har alltid varit vårt signum, ända sedan starten 1939. Idag arbetar vi med installationer och service inom kraft, belysning, tele, fiber och data – viktig infrastruktur som bara ska fungera.

Bland våra uppdragsgivare finns många stora industrier och entreprenadföretag, men också bostadsrättsföreningar och villaägare. Tack vare att vi är ett företag med många kompetensområden kan vi erbjuda en komplett lösning.


Mångsidiga elektriker i Falun & Borlänge

Ibland ritar vi och installerar omfattande projekt, från ax till limpa. Andra gånger installerar vi en jordfelsbrytare hemma hos en barnfamilj. Oavsett uppdragets storlek är vi alltid lika mån om att hitta den bästa lösningen för dig som kund – att anlita Henningsons är smidigt, säkert och tryggt. Våra elektriker arbetar i Borlänge och Falun med omnejd och eftersom vi är ett stort företag kan vi både ta större projekt och uppdrag, och hinna med mer akuta ärenden hemma hos privatpersoner.

Vår bransch utvecklas snabbt med ny teknik, nya produkter och alltmer integrerade lösningar. Det här är en utmaning som vi gillar. Vi matchar den med omvärldsbevakning, fortbildning och många diskussioner, både inom företaget och inom vårt branschnätverk. Hos oss på Henningsons föds nya lösningar och idéer lika ofta i fikarummet som i sammanträdesrummet – det är så vår företagskultur fungerar. Engagemanget finns där hela tiden.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner