Kontakt 1920X800
Kontakt 1920X800

Industriservice

Programmering av styrsystem. Reparation av avancerade produktionsmaskiner. Service av pneumatik. Riskanalyser. Det här är bara några exempel från raden av tjänster som vi utför inom kompetensområdet industriservice.

Henningsons kan vara det företag i Dalarna som erbjuder den bredaste kompetensen inom industriservice. Vi vet att just bredden är något våra kunder uppskattar – de behöver inte ringa flera olika leverantörer och det underlättar såklart.

Våra tekniker är både skickliga och lyhörda. Kanske är det därför som vi ofta har kunder som gärna anlitar oss om och om igen och andra som tecknar långtidskontrakt med oss.

Våra uppdrag omfattar löpande underhåll och service, installationer, flytt, reparationer, ombyggnad, driftstörningar och stopp. Att rycka in och lösa kostsamma driftstopp – under stor tidspress – är inget våra tekniker backar för. Detta är något de har mångårig erfarenhet av.

Industriservice är ett område där det ständigt finns något nytt att lära, utvecklingen går snabbt. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och samarbetar ofta om fortbildning och andra utbildningsinsatser. Utöver det har vi en företagskultur där vi ständigt delar med oss av kunskap och lär av varandra.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner