Kontakt 1920X800
Kontakt 1920X800

Kyla och värme

En frys i en livsmedelsbutik. En luftvärmepump i en sommarstuga. Ett kylrum i ett skolkök. Oavsett om anläggningen har till uppgift att hålla kallt eller varmt är det viktigt att den klarar jobbet. Annars blir det i bästa fall krångligt, i sämsta fall mycket kostsamt.

Vi på Henningsons är bra på både kyla och värme. Kompetensområdet kyla & värme överlappar flera av våra övriga expertområden, exempelvis storkök och elinstallation. För dig som kund innebär det att du kan vara trygg med att vi greppar hela bilden.

Henningsons installerar, servar och lagar kyl, frys, AC-anläggningar och värmepumpar. Ett vanligt uppdrag är att utföra garantiservice och årliga kontroller.

Med tanke på hur viktigt det är att livsmedel håller rätt temperatur gör vi alltid vårt yttersta för att undvika driftstopp och störningar. Våra kunder uppskattar våra snabba responstider och det faktum att vi ofta löser ett problem vid första besöket – tack vare våra välutrustade servicebilar och ett stort lager.

Vi hanterar stora värden åt våra kunder och kraven på våra tekniker är högt ställda. Därför får de årligen ett flertal utbildningsdagar, en garanti för att de alltid är uppdaterade.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner