Kontakt 1920X800
Kontakt 1920X800

Vitvaruservice

Slit-och-släng är ute sedan länge, nu är det cirkulär ekonomi och hållbar utveckling som gäller. I korthet handlar det om att minska mängden avfall och göra mer av mindre resurser. Ta bättre hand om vår planet, helt enkelt.

När det kommer till vitvaror innebär det att köpa produkter av hög kvalitet och sedan vårda, serva och laga dem om något går sönder. Med RUT-avdraget har det också blivit mer förmånligt att laga än att slänga.

Vi på Henningsons är väldigt bra på att ge vitvaror ett extra långt liv. Ända sedan 1970-talet har vi servat vitvaror av alla olika märken. Bland våra kunder finns fastighetsbolag, företag, bostadsrättsföreningar och offentliga organisationer, men också privatpersoner. Nöjda kunder kommer tillbaka och det gör våra, både företag och familjer.

Vi vet att många är beroende av fungerande vitvaror. En diskmaskin eller tvättmaskin som går sönder krånglar till vardagen. Därför är målet alltid att lösa problemet så snabbt som möjligt. Med våra fullutrustade servicebilar kan vi snabbt ställa en diagnos och ge ett prisförslag. Ofta kan vi lösa problemet redan vid första besöket.

Produktområdet vitvaror omfattar många olika slags maskiner, något som kräver både bred och vass kompetens. Våra tekniker får löpande påfyllning genom interna och externa utbildningar.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner